Spletni razvoj in produkcija

Izdelava spletnih strani 

Na oddelku spletne produkcije in razvoja zagotavljamo izdelavo in vzdrževanje spletnih mest, strani, trgovin in servisov ter razvoj aplikacij po meri. Ideje in potrebe naših naročnikov ekipa hišnih spletnih razvijalcev ustvarja strokovno, s poglobljenim razumevanjem potreb vašega podjetja in vaših kupcev.

Vezi ustvarjamo in negujemo, skupaj.

Skrbimo za digitalne, prodajne, oglaševalske, strateške cilje znamk, ki jim zaupate tudi vi.
Med njimi smo prostor prihranili – tudi vaši. 

Danes lahko svojo prisotnost na spletu gradite prek različnih kanalov. S svojim mestom pa iz vidnosti ustvarjate uspeh.

Predstavitvena ali storitvena spletna mesta

Poskrbimo za vaše novo ali prenovljeno ter optimizirano spletno mesto. Pri produkciji skrbimo za vse faze procesa; od načrtovanja, zasnove, do priprave vsebin, oblikovnih konceptov ter tehnične izvedbe. Ob tem nudimo reden in dosegljiv servis ter podporo za vse vaše potrebe tudi po objavi spletne strani strani.

Splet je z našo pomočjo prijaznejši

Belinka spletno mesto

Natureta spletno mesto

NTF (Naravoslovno tehnična fakulteta)

Plantella

Laureate Imports

NLZOH

Dopolnite prodajne kanale s prodajo na spletu

Razvoj spletnih trgovin

Splet prinaša nove možnosti za prodajo. Vse več uporabnikov se privaja novim prodajnim potem in izkorišča prednosti spletnega nakupovanja. Razmišljate o naslednjem koraku v vašem poslovanju, potrebujete pa nekoga, ki vas bo pravilno usmerjal? Ali pa bi morda vašo spletno trgovino, ki že obratuje, samo dvignili na višjo raven? Na poti do prodajnih rezultatov vam svetujemo ob izzivih, s katerimi se srečujete, tehnične rešitve pa dopolnimo s širokom spektrom podpornih storitev, ki so nepogrešljive na vaši poti do uspeha.

In prodajno uspešen

Prodaja prek spleta je z našo pomočjo enostavnejša in bolj učinkovita.

Panvita AVE

Slowatch

Klet Brda

Navdušite uporabnike in oni bodo navdušili vas

Obogatene interaktivne spletne izkušnje

S pomočjo obogatenih vsebin ustvarjamo interaktivna spletna mesta, kjer se uporabniki z izpolnjevanjem najrazličnejših izzivov ali odgovarjanjem na vprašanja, poglobljeno povežejo z vašo blagovno znamko. Posebno uspešno za spletna predstavljanja novih izdelkov ali storitev kot tudi za pridobivanje novih vpogledov v nakupne navade potrošnikov.

Ko uporabniki rečejo “uau!”

LISCA

ABANKA – Ko najdeš pravega

SOLA Beats

Dopolnite prodajne kanale s prodajo na spletu

Vzdrževanje in podpora spletnih mest

Pozornost spletnih obiskovalcev je cenjena, a bežna – ravno zato si upravljavci spletnih mest želijo nenehnega nadgrajevanja in tudi razvijanja spletnih mest. Naj bo redno tehnično vzdrževanje, vsebinska podpora ali razvoj novih zmogljivosti, vedno smo le klic stran.”

Danes je ta dan, ko si rečemo …

Začnimo ustvarjati nove vezi. Skupaj.

Zagotovite si partnerja, ki zna povezovati marketing in prodajo ter omogoča blagovnim znamkam edinstvene pozicije na online in offline platformah.

RubikonGRAL

Produkcija 2021

© 2021 Rubikon GRAL - All Rights Reserved