Kako in zakaj je Lisca sredi Ljubljane opozorila na #bodypositive gibanje

Kako zapeljati promocijo nove poletne kolekcije kopalk? Tako, da vanjo vključiš še ozaveščevalno noto in v središču prestolnice pripraviš flashmob dogodek z dekleti različnih postav, ki jih oblečeš v te kopalke. Akcijo so pri Lisci poimenovali »#Proud to be me« in poleg promocije nove kolekcije opozarja tudi na težave, ki jih imajo številne ženske s sprejemanjem svojih teles.

Oglejte si video

SLOSKI reprezentante smo povabili k sodelovanju, da so lahko izzivali naše vplivneže. Vse za zadovoljstvo publike. 

Dogodek je bil odmeven tudi v tujini, saj so o njem pisale številne revije v EU, vplivneži, ki so del gibanja Body Positivity ali ga podpirajo pa so delili objave na svojih družbenih profilih. Na dogodek in sporočilo so se sicer navezovali tudi kasneje.

Njihove video izzive, ki jih je posnela naša in-house produkcijska ekipa, je sprejelo kar 16 vplivnežev, vsak od njih pa je sprejel nalogo kar 48-urnega ustvarjanja najrazličnejših vsebin, objavljenih na uradnem Isostar Slovenija profilu. Namesto običajnih sodelovanj smo tako dobili priložnost, da z vsakim od njih preživimo ob nenehnem izpostavljanju prednosti Isostar izdelkov kar dva dneva. Zakaj?


Odpeljite svojo znamko v življenje

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ullamcorper neque dapibus ipsum semper, sit amet luctus turpis porttitor. Ut libero ante, varius quis ligula consectetur tortor.

Isostar

Skupaj z naročnikom smo zbrali 18 deklet, med katerimi ima prav vsaka zgodbo, ki jo je tako ali drugače zaznamovala in zaradi katere se sprva v svojem telesu ni počutila najbolje. 

Kako je potekala kampanja? 

V Rubikon GRAL smo zelo ponosni, da smo imeli priložnost biti del projekta, ki ženskam sporoča, da so v svoji »nepopolnosti« popolne. Da smo imeli priložnost spoznati in začutiti energijo teh deklet, ki jim dolgo ni bilo lahko v svoji koži, zdaj pa so tu in se ponosno ter brez zadržkov sprehajajo po Prešernovem trgu v kopalkah in sporočajo svetu svoje stališče: #proud to be me!

VZPOSTAVITE STIK

Sodelujmo?

Tisti izziv katerega imate v mislih? No, ravno nanj lahko odgovorimo z našo strastjo, strokovnostjo in izkušnjami, ki smo jih nabirali 10 let. A to se lahko zgodi le, če kliknete na gumb spodaj in naredite prvi korak. Od tam naprej vas primemo za roko in vodimo mi. 

ZAPOSLITVE

Poglej odprta delovna mesta!

Pridruži nam se in sodeluj pri odkrivanju polnega potenciala podjetij, ki nam zaupajo.

Idej nikoli ni preveč

Dobra ideja? Lahko si jih pošljete v nabiralnik. 

In jih pridobite v svoj nabiralni še preden jih objavimo.

RubikonGRAL

Produkcija 2021

© 2021 Rubikon GRAL - All Rights Reserved