Oglaševanje na

medijih

Vaša storitev ali izdelek ne dobi pričakovane pozornosti, prodaje ali ugleda?
Ne glede na izbrani kanal vam lahko pomagamo približati in predstaviti vašo
ponudbo izbranim ciljnim skupinam potrošnikov.

Vezi ustvarjamo in negujemo, skupaj.

Skrbimo za digitalne, prodajne, oglaševalske, strateške cilje znamk, ki jim zaupate tudi vi.
Med njimi smo prostor prihranili – tudi vaši. 

Podprto s kreativno iskrico, ki zažari v očeh vašega kupca

Kaj je akcija, ki ne sproža reakcije?

Ustvariti zgodbo, ki bo pritegnila pozornost potrošnika in pri njem vzbudila zanimanje za vaš izdelek ali storitev, vedno zahteva sveže oči. Zato ustvarjamo zgodbe, ki pri potrošnikih zbujajo pozitivne odzive: nasmeh, začudenje, občudovanje ali željo po še. Ob tem se zavedamo močnega vpliva, ki ga ima oglaševanje na sodobno potrošništvo, zato ostajamo zvesti načelu, da je pot enako pomembna kot cilj in da je človek na koncu dneva pomembnejši od stvari.

Digitalno ali tradicionalno? Z roko v roki.

Poskrbimo, da ste vidni tam, kjer so vaši kupci.

MNOŽIČNI MEDIJI

TV in radio

Ustvarjamo zgodbe, ki sprožijo in dolgoročno negujejo pozitivne vezi. Tako poskrbimo, da pred najštevilčnejšimi občinstvi zablestite in si s svojimi marketinškimi sporočili zagotovite hitro zapomljivost, všečnost in razlikovalnost vaših izdelkov ali storitev.

STRATEŠKE LOKACIJE ZUNANJEGA OGLAŠEVANJA

OOH oglaševanje

Poznavanje širokega spektra obstoječih kanalov komuniciranja v zunanjem oglaševanju omogoča, da za posredovanje vaših sporočil izberemo tiste, ki so prilagojeni specifičnim značilnostim in potrebam vašega izdelka oziroma storitve.

PRIŽGITE SVOJ
“ALWAYS ON”

Digitalno oglaševanje ali digitalni marketing

Načrtujemo in izvajamo digitalne komunikacijske strategije, prek katerih pozornost potrošnikov preusmerjamo na vašo blagovno znamko. Z različnimi prijemi in orodji vam pomagamo vzpostaviti, negovati ali izboljšati vaš spletni nastop.  VEČ

PRIBLIŽAJTE IZDELKE POTROŠNIKOM

Oglaševanje na prodajnem mestu

Oglaševanje na prodajnem mestu in pospeševanje prodaje skozi degustacije in promocijske dogodke je učinkovit način, da potencialne potrošnike spreobrnete v dejanske kupce vaših produktov. Oglaševanje na prodajnem mestu spodbuja tudi nenačrtovane nakupe, saj potrošniku omogoča, da se z izdelkom seznani z vsemi svojimi čutov. 

Izvrstna zgodba ustvarja nove vezi.

Ustvarite svojo z
našo pomočjo.

Kaj bi svet brez sanj, kaj bi akcija brez številk?

Podprto s polno mero (relevantne) analitike  

Spoznavajte svoje potrošnike, pri tem pa bodite osredotočeni na tisto, kar zares šteje. Nenehoma vam dostavljamo številke in druge metrike, ki vas nenehoma ohranjajo na poti do ciljev.

Always ON kampanje

Lačni komuniciranja?

Online & offline, z roko v roki. Izkoristite svoj digitalni potencial v popolnosti in zagotovite, da vaši izdelki ali storitve izkoristijo vse prednosti 360° oglaševalskih kampanj.

Ustvarjamo
vezi med vašo znamko in ustvarjalci vsebin

Naj vaši izdelki ali storitve zasijejo preko človeških interakcij.

Danes je ta dan, ko si rečemo …

Začnimo ustvarjati nove vezi. Skupaj.

Zagotovite si partnerja, ki zna povezovati marketing in prodajo ter omogoča blagovnim znamkam edinstvene pozicije na online in offline platformah.

RubikonGRAL

Produkcija 2021

© 2021 Rubikon GRAL - All Rights Reserved