Avdio in video produkcija - Rubikon GRAL
Metulj

AVDIO IN VIDEO PRODUKCIJA

Kakšno zgodbo posredovati publiki, da bo razumela sporočilo? Želite vplivati na dvig ugleda podjetja ali prodajno vrednost izdelka? Katere formate in narativne možnosti izbrati za dosego ciljev pri vedno večjem številu kanalov? Skupaj z vami poiščemo odgovore na vprašanja, v oddelku avdio in video produkcije pa za vas ustvarimo TV-oglas, korporativni film ali prodajni video, spletni video, tv lokalizacijo oglasa, radijski oglas ali druge avdio in video vsebine.

Rubikon GRAL Showreel

Oglejte si naša zadnja dela.

NAJNOVEJŠE: Benquick kakav

TV oglas za kakav Benquick se dotika aktualne tematike zmernosti pri uživanju sladkih izdelkov, obenem pa sporoča staršem, otrokom in starim staršem, da si sedaj lahko privoščijo več kot ponavadi, saj izdelek vsebuje 30% manj sladkorja.

Max Factor - #rediscoverme

Za blagovno znamko Max Factor smo posneli video z njihovo vodjo umetnikov ličenja, Tino Fabjan, v katerem Tina nagovori ženske naj se postavijo na prvo mesto in s tem poskrbijo za pozitivne spremembe v svojem življenju in življenju svojih bližnjih.

Max Factor - HowToDo Klasika

V HowToDo videu smo predstavili kako z ličili Max Factor priti do klasičnega videza.

Medex Propolis

Za izdelek Propolis iz Medexa, ki se ga je tradicionalno oglaševalo z animiranim oglasom, smo izvedli produkcijo prvega igranega oglasa za omenjen izdelek. Prehod iz animiranega v igrani del smo organsko povezali tako, da smo v slikanico, ki jo prebira babica, vključili legendarno animacijo preteklih oglasov za Propolis.

Medex Sirupi

Z oglasom za sirupe in oglasom za Propolis iz Medexa smo posneli mamo, babico in vnukinjo v vsakdanjih situacijah, ki prikazujejo uporabo Medexovih izdelkov skozi vse generacije.

Medex

Sporočilo o kontrolirani kakovosti Medexovega medu smo podali z zgodbo čebelice, ki s cvetočih travnikov prinese le najboljše iz narave. V oglasu spremljamo njeno pot s travnika do čebelnjaka, z njenim vstopom v panj pa na drugi strani zagledamo Medexov laboratorij, kjer med preverijo in na mizo končnega potrošnika postavijo med kontrolirane kakovosti. Poleg glavnega sporočila je poudarjeno tudi, da gre za izbrani med slovenskega porekla in da je ves med blagovne znamke Medex preverjen, varen in kontrolirane kakovosti.

Lisca, Proud To Be Me

Zelo smo ponosni, da smo imeli priložnost biti del projekta, ki ženskam sporoča, da so v svoji »nepopolnosti« popolne. Da smo imeli priložnost spoznati in začutiti energijo teh deklet, ki jim dolgo ni bilo lahko v svoji koži, nato pa so se ponosno ter brez zadržkov sprehodile po Prešernovem trgu v kopalkah in sporočile svetu svoje stališče: #proud to be me.

Petlja d.o.o., VIKI KREMA: Otroci radi jemo Viki kremo!

Legendarni indijanček Viki v nas vzbuja nostalgijo. Nostalgična občutja lahko imajo močan vpliv na posameznikov odnos do izdelka, kar smo želeli izkoristiti. Lik indijančka Vikija smo uporabili kot vez s preteklostjo in hkrati ustvarili sodoben in vizualno privlačen oglas, s katerim smo želeli vzbuditi pozornost starejše in mlajše generacije.

GIZ meso Slovenije: Kranjska klobasa

Skladno z zastavljenim komunikacijskim načrtom smo potrošnike informirali o evropskih shemah kakovosti, natančneje o Zaščiteni geografski označbi, ki jo nosi kranjska klobasa. V oglasu smo prikazali znano anekdoto o tem, kako je kranjska klobasa dobila svoje ime.

Adria media: Jana, ena in edina

TV oglas, ki ciljni skupini sporoča, da se vrača legendarna revija Jana z zgodbami, ki jih piše življenje. K sodelovanju smo povabili gledališko in filmsko legendo, izjemno igralko Mileno Zupančič.

Gea tovarna olj: Cekin, bogati jedi

Naročnik je želel povečati prepoznavnost in ugled blagovne znamke CEKIN in utrditi njene vrednote. Slovenski izdelek z dolgo tradicijo je želel približati generaciji staršev.

Šampionka: mehčalci Sampy

Lansiranje nove blagovne znamke mehčalca, ki nagovarja matere in gospodinje. Ustvarili smo komunikacijo za dvig prepoznavnosti blagovne znamke, videza embalaže in prijeten občutek ki ga ustvarja vonj izdelka.

Klet Brda, Quercus: Q je dobro

Cilj TV kampanje je bil približati vino znamke Quercus ciljni skupini mladih. Rdeča nit oglasa je ljubezen, ki oživlja med dvema akterjema oglasa in njuno ljubeznijo do vina, ki ga odkrivata na svojem pohajkovanju po pokrajini.

Hit Alpinea: korporativni video

Za Hit Alpineo iz Kranjske gore smo posneli predstavitveni video njihovih hotelov in široke ponudbe storitev ter dejavnosti v njih. V videu spremljamo mlado družino in pokažemo, kako noben njen član zaradi raznovrstne turistične ponudbe, ne ostane ravnodušen. Za vse generacije, v vseh letnih časih.

Šampionka, Salatina: Prefinjena preprostost

Skladno s celostno prenovo blagovne znamke smo pripravili tudi TV-oglas, kjer smo v vseh produkcijskih pogledih sledili novemu sloganu Salatine: Prefinjena preprostost.

Panvita AVE, Grill: Za taščo samo najboljše

TV kampanja je bila namenjena pospeševanju prodaje izdelčne skupine Grill v času sezone ter hrenovk brez glutena, soje in jajc. Za ta namen smo predstavili realne zagate modernih potrošnikov, zaigrane s kančkom pretiravanja.

Hermi: korporativni video

Cilj korporativnega videa je bil pokazati dejavnost podjetja in njegov domet, tako v proizvodni opremi kot trgih, ki jih obvladuje. Video smo otvorili z uvodnim nagovorom direktorja. S tem smo želeli izpostaviti potencialnemu partnerju ali kupcu prvi stik z osebo, ki je na čelu te uspešne zgodbe.

Kuehne + Nagel - korporativni video

V videu smo predstavili največje farmacevtsko skladišče Kuehne +Nagel v Evropi. Njegove kapacitete in delo v njem smo predstavili skozi delovni dan zaposlene.

Lupit Pole: Lupit Pole Stage

S snemanjem na vrhu Kristalne palače smo dosegli zastavljeni cilj, doseči epski moment v povsem urbanem okolju. Izredni pogoji produkcije (ozek časovni okvir, mraz, usklajevanje hkratnega snemanja večih kamer) pa so nam narekovali izjemno hitro eksekucijo ob zelo dodelani predprodukcijski strategijo.

Ilirija: Subrina, z njo fantje vedno dobro izgledajo

Za Subrino smo angažirali resnične športnike, ki so z nami delili anekdote iz slačilnice. Iz slišanega smo spisali simpatičen scenarij, ki so ga športniki odlično odigrali in na povsem nevsiljivo promovirali produkte lasne kozmetike Subrina

Belektron: Carboneutralife animacijski video

Za naročnika smo pripravili animacijski video, ki poljudno razlaga, kaj je to posmeznikov ogljični odtis in kako se ga lahko z nakupom emisijskih kuponov zmanjša.

Toyota Corolla - lokalizacija TV oglasa

Lokalizirali smo TV oglas za Toyoto. Posneli smo voice over z Matjažem Tribušonom, animirali napis Daddy cool, premontirali na željeno dolžino in pripravili telop za slovenski trg.

Labud: Čarli - lokalizacija TV oglasa

Lokalizirali smo TV oglas za hrvaški Labud. Posneli smo voice over in odjavni jingle in animirali telop za slovenski trg.

Tantum Verde - lokalizacija TV oglasa

Lokalizirali smo oglas za Tantum Verde. Posneli smo voice over v našem avdio studio in pripravili telop za slovenski trg.

Toyota Auris - lokalizacija TV oglasa

Lokalizirali smo TV oglas za Toyoto. Posneli smo voice over z Matjažem Tribušonom, premontirali na željeno dolžino in pripravili telop za slovenski trg.