Oblikovalske storitve

Grafično oblikovanje

Kako z vizualnimi pristopi vstopiti v vidno polje potencialnega kupca, da nas opazi in sproži razmišljanje o blagovni znamki, storitvi ter nakupu?

Vezi ustvarjamo in negujemo, skupaj.

Skrbimo za digitalne, prodajne, oglaševalske, strateške cilje znamk, ki jim zaupate tudi vi.
Med njimi smo prostor prihranili – tudi vaši. 

Celostne grafične podobe

Obleka naredi človeka …

… in celostna grafična podoba naredi blagovno znamko. Ali vsaj tako zelo pomemben prvi vtis! Skladna in konsistentno uporabljena grafična podoba predstavlja za blagovno znamko veliko prednost, saj ta, z njeno pomočjo, postaja bolj prepoznavna, njena skladnost pa priča o moči in slogu blagovne znamke. V CGP zajamemo čim večje število elementov: logotip, žig, vizitke, dopisne liste, nalepke, mape, dobavnice, označevalne tabele in seveda tudi oblikovanje spletnega mesta.

Oblikovanje prodajnih materialov in embalaž

Ujemite pogled kupca

Embalaža je grafični element, ki je najbolj tesno povezan z identiteto blagovne znamke. Poleg vizualnega vtisa mora embalaža biti praktična in uporabna, s čimer dosežemo zadovoljstvo potrošnika že ob prvem stiku z izdelkom. Sledimo sodobnim trendom v oblikovanju, hkrati pa skušamo naše naročnike usmerjati tudi v bolj odgovorno in okolju prijazno zasnovo embalaže.

Oblikovanje tiskovin

Skladna podoba na vsakem koraku

Brošure, letaki in katalogi so del podobe, s katerimi predstavljamo izdelek na vsakem koraku. Kombinacija kreativno zasnovanih besedil in sodobnih ter očem prijetnih podob ustvari tiskovine, ki dobro komunicirajo vrednote blagovne znamke in v potrošniku vzbujajo zanimanje. Oblikovna zasnova materialov je v skladu s trendi oblikovanja in se prilagaja specifičnim okusom ciljnih skupin.

Danes je ta dan, ko si rečemo …

Začnimo ustvarjati nove vezi. Skupaj.

Zagotovite si partnerja, ki zna povezovati marketing in prodajo ter omogoča blagovnim znamkam edinstvene pozicije na online in offline platformah.

RubikonGRAL

Produkcija 2021

© 2021 Rubikon GRAL - All Rights Reserved